رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت:صنایع دستی ظرفیت نهفته ای است که می توان با اتکای به آن بخش عمده ای از اقتصاد کشور را اداره و اقتصاد مقاومتی را اجرایی کرد.
برندسازی، صادرات و بستهبندی عمده ترین مشکلات صنایع دستی
رضا رحمانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به نامگذاری سال 95 به "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" گفت:صنایع دستی نقش به سزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا می کند، که باید به وجه اشتغال و حمایت از سرمایه گذاری های انجام شده در این بخش توجه لازم و کافی را مبذول داشت تا در این بخش بتوان فرمایشات رهبری را جامه عمل پوشاند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت صنایع دستی در افزایش تولیدات داخلی و اجرای اقتصاد مقاومتی، افزود: صنایع دستی ظرفیت نهفته ای است که می توان با اتکای به آن بخش عمده ای از اقتصاد کشور را اداره و اقتصاد مقاومتی را اجرایی کرد.
صنایع دستی صنعتی سهل الوصول برای اشتغال زایی
رحمانی ادامه داد: تولیدات صنایع دستی به عنوان لوازمی که از هنر دست و ذکاوت انسان برای تولید آنها استفاده شده می تواند نقش عمده ای در صادرات غیرنفتی کشور داشته باشد، صادراتی که هم منافع اقتصادی و هم منافع ملی را در پی دارد.
وی با تاکید بر اینکه صنایع دستی صنعتی سهل الوصول برای اشتغال زایی است، عنوان کرد: مزیت این صنعت این است که بسیاری از رشته های صنایع دستی در تمام خانه ها و کارگاه های کوچک قابلیت اجرا و تولید دارند.
صنایع دستی
برندسازی، صادرات و بستهبندی مشکل صنایع دستی کشور
رحمانی افزود: صنایع دستی به خوبی می توانند در رده مشاغل خانگی قرار گیرند به طوری که تمام اقشار و به ویژه بانوان به صورت پاره وقت بتوانند این محصولات هنری و دستی را تولید کنند.
وی با اشاره به اینکه بررسی طرح حمایت از استادکاران و هنرمندان صنایع دستی در کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ادامه داد: همه گیر شدن و توسعه بیش از پیش صنایع دستی در کشور نیازمند ایجاد ساز و کارهای مناسبی است تا از ظرفیت ها و ارزش افزوده بالقوه این بخش در اقتصاد کشور استفاده شود، که بررسی این طرح بخش زیادی از نیازهای این بخش را پوشش می دهد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه بستهبندی و برندسازی کالا حرف نخست را برای بازاریابی و فروش در بازارهای جهانی میزند، تصریح کرد: در حوزه صنایع دستی به دلیل اینکه مدیریت کلان نداریم و تاکنون چشماندازی برای آینده آن ترسیم نشده است، در برندسازی، صادرات و بستهبندی آن دچار مشکل شدهایم، البته طرح حمایت از استادکاران و هنرمندان صنایع دستی چشم انداز روشنی برای خروج این صنعت از رکود و شکوفایی آن نوید می دهد
🌍کانال رسمی علی سبحانی فر🌍
https://telegram.me/joinchat/BLrRFz2oSKfe5k73mn3xgQ